Yksilöterapia

Elämässä on joskus ikäviä kokemuksia tai muutoksia, jossa omat voimat eivät riittää asioiden käsittelyyn. Yksilökeskustelujen avulla etsitään keinoja elämän parempaan hallintaan ja selviytymiseen.

Yksilöterapiassa tarjoan keskusteluapua vain itsemaksaville asiakkaille.

Ei haittaa, vaikket osaisi selkeäsi nimetä mikä tuo raskasta oloa tai pilaa levollista untasi. Ehkä jotkut asiat ovat jo pitkään etsineet aikaansa tulla puhutuksi. Elämän haasteina voi olla erilaiset tilanteet, joissa koemme vaikeasti käsiteltäviä tunteita kuten ahdistusta, tyhjyyttä, riittämättömyyttä, turvattomuutta, syyllisyyttä, häpeää. alakuloa, masennusta tai ulkopuolisuutta.

Joskus kipeät kokemukset, laiminlyönnit tai keskeneräiset asiat nousevat tietoisuuteen vuosien takaa. Ne alkavat elää ja etsivät uutta väylää tulla jaetuksi. Niiden aika on tulla näkyväksi ja kuulluksi. Usein sisäisen myllerryksen keskellä herää tarve keskustella, nimetä ja ymmärtää tuntemuksia.

Psykoterapiassa haasteellisia asioita prosessoidaan keskustelemalla ja siten parannetaan hyvinvointia. Terapian tarkoitus on tukea yksilön psyykkistä kasvua ja selviytymistä. 

Nuoret 16-26v. asiakkaat ja opiskelijat voivat saada lyhytaikaista tukea Kelan päätöksellä. Terapian kautta voi käsitellä esim. omakohtaisia asioita tai saada tukea opiskelulle. Tieto tästä sinulle Kelan sivuilla.